Våra tjänster

Specialistläkare

Träffa rätt läkare för ditt besvär. Vård på dina villkor. Du får möjlighet att träffa rätt läkare med rätt kompetens utan omvägar.
Våra läkare:

  • Amin Sulayman - Specialist i intern medicin, Gastroenterolog och Geriatriker och Medicin ansvarig ”MAL”
  • Said Gacanin - Specialist i allmän medicin
  • Olof Norin - Specialist i allmän medicin
  • Fouad Marouf - Specialist i intern medicin, Gastroenterolog
  • Mayella Cayasso - Leg. Läkare under specialistutbildning
  • Elena Repina -  Specialist i allmän medicin
  • Princess Fanny Muntu - Leg. Läkare
  • Biljana Milosevic - Leg. Läkare

Tidsbokning lättare akuta besvär

Här får du träffa en sjuksköterska som gör en snabb bedömning av dina besvär. Därefter får du vid behov träffa en läkare eller annan medicinsk kompetens. Vi tar hand om dig med lättare akuta besvär, såsom halsont, misstänkt urinvägsinfektion, öronspolning, suturtagning eller sårskador.

Distriktssköterska

Träffa någon av våra distriktssköterskor som tillsammans med andra yrkesgrupper som läkare, sjukgymnaster och arbetsterapeuter hjälper dig.

Diabetes

Du som har diabetes och är patient hos oss blir kallad till besök hos diabetessköterska och läkare. Här tar vi hand om dig genom regelbundna kontroller av dina värden och samtal om hur du mår. Målet är att du ska må bra både nu och i framtiden. Vi arbetar med att förebygga komplikationer såsom hjärtinfarkt, stroke, njurskador, fotsår och nervskador. Vi erbjuder också information och råd om hur du själv kan påverka din hälsa genom din livsstil.

Vi kommer att kalla dig till Ögonbottenfotografering samt skriver medicinska fotvårdsremisser vid behov.

Astma/KOL/Allergi

Vi erbjuder kontinuerlig uppföljning av patienter med astma eller KOL. Med rätt behandling kan du normalt sett minimera dina symptom så att sjukdomen knappt påverkar dig i din vardag.

Astma och KOL är båda lungsjukdomar. Har du astma kan du få problem med andnöd och väsande och pipande andning. Ofta får man också hosta. KOL är en lungsjukdom som beror på att lungorna har skadats, ofta på grund av rökning. Man kan då få svårare att andas, känna sig trött, orka mindre och få svårt att ta upp syre.
Misstänker du att du lider av allergi? Hos oss kan du få hjälp med undersökning och diagnos, läkemedel samt rådgivning.


Högt Blodtryck / Hypertoni

Hos oss kan du som har högt blodtryck (hypertoni) få hjälp med blodtrycksmedicin och mätning av ditt blodtryck. Vi kan också erbjuda information och råd om hur du själv kan påverka ditt blodtryck genom att förändra din livsstil.

Psykolog

Boka en tid hos oss som passar dig. Träffa psykologen fysiskt eller via video. 
 Våra psykologer:

  • Arvid Lundberg - Leg. Psykolog
  • Marie Kilström - Leg. Psykolog

 För psykologbesök online hänvisar vi till Mindler - https://mindler.se

För barn och ungdomspsykolog hänvisar vi till Moment Barn och ungdom. Vår samarbetspartner Moment erbjuder psykolog för barn och unga i åldern 6-17 år och deras föräldrar. Möjlighet till både fysiska och digitala besök. Första linjens psykiatri är en del av husläkarverksamheten från 1 december 2021. Kontakta Moment direkt själv eller få en remiss via din husläkare.

Besöksadress: Moment Barn och ungdom, Vällingbyplan 7

Kontakt: se www.momentbumm.se

Äldremottagning

På äldremottagningen erbjuder vi dig som är 75 och äldre bättre tillgänglighet och en mer sammanhållen vård. Vi kan till exempel hjälpa dig med genomgång och kontroll av dina mediciner eller med förebyggande hälsovård, genom att se över din motion och kost.

Du når oss på 08-400 259 00, välj knappval 7

Telefontid: helgfri måndag till fredag 07.00 -18.00

Hemsjukvård

Vi erbjuder erfarna distriktssköterskor och specialistläkare i allmänmedicin som ansvarar för hemsjukvården till de patienter som har svårt att ta sig till oss. I hemsjukvården ingår insatser som t.ex. medicinering, provtagning, såromläggning samt rehabilitering och förskrivning av hjälpmedel.

Provtagning

Vi tar hand om allt från provtagning till resultat, anpassat efter era behov. Se hur din kropp mår, på riktigt.  

Intyg

Hos oss kan du få hjälp med olika intyg. Exempelvis för vård av barn, färdtjänst eller inställd resa på grund av sjukdom. Vissa intyg är avgiftsbelagda. Kontakta oss gärna för mer information.

Vård online

Nu kan du träffa oss här på vårdcentralen snabbare och smidigare online via videbesök. Du kan söka för vad som helst, precis som här på mottagningen. Och skulle det behövas, bokar vi självklart in ett fysiskt besök.